Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

kadizfornia (777304) - lalioseguro (795554) » 320732147: T33/J2/IV

Liga 320732147 Información oficial sobre el partido 320732147 en Hattrick

02.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 2 / IV.17 (3440)

Energizer Team Alineación oficial del equipo 'Energizer Team' en el partido 1 - 0 lalioseguro Alineación oficial del equipo 'lalioseguro' en el partido
Arkaitz Chicategui (67') 1 - 0
Energizer Team Alineación oficial del equipo 'Energizer Team' en el partido 1 - 0 lalioseguro Alineación oficial del equipo 'lalioseguro' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Energizer Team Alineación oficial del equipo 'Energizer Team' en el partido 2 - 0 lalioseguro Alineación oficial del equipo 'lalioseguro' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Energizer Team

Goles Goles

  • 122 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Arkaitz Chicategui de Energizer aconseguir un gol al minut 67 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Energizer va estar a punt de posar-se per davant al minut 7 però Raúl Gil de Gibaja va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Mariano Bazoli va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a Energizer per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Arkaitz Chicategui, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Sabino Melón del Energizer ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 31 (Lesión): El jugador de Energizer Carlos Ayala va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Juan Coyro va entrar en el seu lloc.

lalioseguro

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 12 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Hugo Alberto Buchmuller al minut 12 semblava entrar, però José Javier Aladrén va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.
  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip lalioseguro Frederik Filtenborg quasi marca al minut 17 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Eleutério Lagarinhos l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): lalioseguro van sortir al contraatac al minut 29, però Jorge Palomino va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 33 (Ocasión de contra por la izquierda): lalioseguro van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 33, però el xut de Teemu Purtonen des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Teemu Purtonen de lalioseguro la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Després de 68 minuts jugats, Frederik Filtenborg es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Elías Sequeira.