Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Bahia F.S. (438117) - Zamora CFT (312489) » 320731212: T33/J4/III

Liga 320731212 Información oficial sobre el partido 320731212 en Hattrick

16.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 4 / III.16 (3423)

Bahia F.S. Alineación oficial del equipo 'Bahia F.S.' en el partido 1 - 1 Gardier F.C. Alineación oficial del equipo 'Gardier F.C.' en el partido
0 - 1 Eduardo Picabea (37')
Tom Totton (59') 1 - 1
Bahia F.S. Alineación oficial del equipo 'Bahia F.S.' en el partido 1 - 1 Gardier F.C. Alineación oficial del equipo 'Gardier F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Bahia F.S. Alineación oficial del equipo 'Bahia F.S.' en el partido 2 - 1 Gardier F.C. Alineación oficial del equipo 'Gardier F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,9 % 4,6 % 19,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bahia F.S.

Goles Goles

  • 119 Minuto 59 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Héctor Giménez sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Tom Totton que, efectivament, va fer pujar el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Lazar Kilibarda va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Bahia se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 12 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 12 per blocar una centrada d'en Lazar Kilibarda va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bahia.
  • 241 Minuto 41 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Bahia, l'equip va recuperar la pilota al minut 41 i va contraatacar. En Lazar Kilibarda va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 212 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Al minut 54, Fritz Liesveld va caure a l'àrea rival per una traveta del defensor dret, però l'arbitre va fer senyals que continués el joc, davant la indignació dels seguidors locals.
  • 223 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Al minut 88 es va veure una gran oportunitat per a Bahia per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Thilo Hees, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Héctor Giménez de Bahia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 87 (Lesión leve): Després de 87 minuts jugats, Leonardo Barrio de Cascalla es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Jarosław Bijak.
  • 090 Minuto 89 (Tirita): Era el minut 89 quan després d'una dura entrada, el jugador Jarosław Bijak de Bahia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Gardier F.C.

Goles Goles

  • 116 Minuto 37 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 37, en Enrique Lerín Castillo del Gardier va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Eduardo Picabea que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Gardier va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Leonardo Barrio de Cascalla va desviar el xut final de Carles Garcia després d'una sèrie de rebots i molta confusió.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): En Venicio Chapar ocupà el lloc d'en Miguel Sierra Urquijo al 33 minuts, dos minuts després que el jugador de Gardier quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.