Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Basauri C.F. (121286) - Dandy de Tazmania (486258) » 320730143: T33/J3/II

Liga 320730143 Información oficial sobre el partido 320730143 en Hattrick

09.04.2011 14:00:00
Liga: Temporada 33 / Jornada 3 / II.1 (3404)

Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 1 - 3 Dandy de Tazmania Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania' en el partido
0 - 1 Avner Sadeh (6')
0 - 2 Ole Kleiveland (40')
0 - 3 Jussi Mettom (43')
Ernesto Monje Cruz (70') 1 - 3
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 1 - 3 Dandy de Tazmania Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Basauri C.F. Alineación oficial del equipo 'Basauri C.F.' en el partido 0 - 1 Dandy de Tazmania Alineación oficial del equipo 'Dandy de Tazmania' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Basauri C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 70 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Federico Xausa sempre és una garantia. Al minut 70, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Ernesto Monje Cruz marcar el 1 - 3 per al Basauri.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 29 (Ocasión de contra por la izquierda): Basauri van sortir al contraatac al minut 29, però Söhnke Rosener va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 82 (Ocasión de contra por la izquierda): Basauri van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 82, però Ernesto Monje Cruz va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 86 (Ocasión de contra por la izquierda): Basauri van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 86, però el xut de Jens Gutke des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 89 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Basauri va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Söhnke Rosener, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Clément Hennart de Basauri va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Dandy de Tazmania

Goles Goles

  • 185 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 6 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Tazmania. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Avner Sadeh xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 187 Minuto 40 (Gol tiro lejano): Veient que la defensa rival es tancava a la frontal de l'àrea, l'entrenador del Tazmania va ordenar que xutessin de lluny així que trobessin un forat. En Ole Kleiveland en va prendre bona nota a la xerrada i així va aconseguir el 0 - 2.
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): El porter local va fer l'estàtua i la falta xutada per Jussi Mettomäki de Tazmania va entrar per l'escaire. El marcador es posava 0 - 3 per als visitants al minut 43.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 12 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Tazmania a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Wies Parthoens va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 287 Minuto 88 (Ocasión tiro lejano): El Tazmania se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 88, en Jussi Mettomäki va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Miloš Vulević de Tazmania la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 71 (Lesión leve): Després de 71 minuts jugats, Jörgen Persson es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Dylan May.