Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Infierno Astur (779209) - Builson Team (801167) » 305386079: T32/J1/IX

Liga 305386079 Información oficial sobre el partido 305386079 en Hattrick

04.12.2010 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / IX.994 (61265)

Piedrahíta Alineación oficial del equipo 'Piedrahíta' en el partido 0 - 7 Builson Team Alineación oficial del equipo 'Builson Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Piedrahíta Alineación oficial del equipo 'Piedrahíta' en el partido 1 - 4 Builson Team Alineación oficial del equipo 'Builson Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
5,5 % 0,2 % 94,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piedrahíta

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 62 (Ocasión de contra por la derecha): Alfredo Marco Pavani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Piedrahíta que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Noreno Jeantes de Piedrahíta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Piedrahíta es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Sascha Milione no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Noreno Jeantes al camp.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): No era un bon dia per a Alejandro González. La seva coneguda potència física no servia en un dia tan calorós ni en un terreny tan sec i dur.

Builson Team

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Builson va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Agustín Viola va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 0 - 1.
  • 182 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En José Luis Mata va ser l'anotador del 0 - 2.
  • 183 Minuto 33 (Gol por la derecha): José Luis Mata va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 3 per als visitants.
  • 181 Minuto 33 (Gol por el centro): José Luis Mata va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 33, i va fer pujar el 0 - 4 per a Builson.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 38, el Builson va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Miguel Centagoya, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 5.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Al minut 67, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Pepe Escobar va augmentar l'avantatge de Builson a 0 - 6 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 80 (Gol por el centro): Miguelanxo da Fonte de Builson va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 7 al minut 80. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 42 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lucas Manuel Fiorita va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 42 de joc.
  • 282 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al minut 61 Paco Simón va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Pepe Escobar, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Lucrecio Jul, el jugador de Builson va ser expulsat al minut 35.