Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Preuben Rats FC (1416200) - real murcia 23 (1594959) » 305335140: T32/J7/IX

Liga 305335140 Información oficial sobre el partido 305335140 en Hattrick

15.01.2011 15:40:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 7 / IX.84 (60355)

Chusckys Alineación oficial del equipo 'Chusckys' en el partido 2 - 0 You'll Never Walk Alone FC Alineación oficial del equipo 'You'll Never Walk Alone FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chusckys Alineación oficial del equipo 'Chusckys' en el partido 1 - 1 You'll Never Walk Alone FC Alineación oficial del equipo 'You'll Never Walk Alone FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.63Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,4 % 2,4 % 16,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chusckys

Goles Goles

  • 121 Minuto 20 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Ionel Chiriţă, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Chusckys se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 20.
  • 130 Minuto 39 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Raymond Holten va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 39 el resultat passava a ser de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Raymond Holten es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 15 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Moisis Perakakis, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.

You'll Never Walk Alone FC

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del YNWA FC que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Soenke Welkner, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 251 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Joni Raiskio va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Hannes Goerdeler no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 243 Minuto 61 (Ocasión de contra por la derecha): Tommy Rath-Friis va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de YNWA FC que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): YNWA FC va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 76, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Adrian Falter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Boris Gúlúbov de YNWA FC va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 514 Minuto 41 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Antonio Fortachón després que el jugador de YNWA FC li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joni Raiskio de YNWA FC va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En Adrian Falter, jugador de YNWA FC, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 87. Vicente Borreli, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 85 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Soenke Welkner va veure's incapaç d'ajudar el seu equip a la defensa, per culpa de la calor que feia.