Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

quieroalduque (989921) - Notthingam Fuego F.C. (988288) » 305315105: T32/J10/VIII

Liga 305315105 Información oficial sobre el partido 305315105 en Hattrick

05.02.2011 15:15:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / VIII.1774 (179317)

quieroalduque Alineación oficial del equipo 'quieroalduque' en el partido 1 - 1 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
Víctor Roco de Godoy (36') 1 - 0
1 - 1 Aksenijus Pa?ukonis (83')
quieroalduque Alineación oficial del equipo 'quieroalduque' en el partido 1 - 1 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
quieroalduque Alineación oficial del equipo 'quieroalduque' en el partido 1 - 3 Notthingam Fuego F.C. Alineación oficial del equipo 'Notthingam Fuego F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,9 % 3,3 % 78,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

quieroalduque

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Víctor Roco de Godoy va donar a quieroalduque un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): En Gonzalo Jaraba, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Roco de Godoy de quieroalduque es va emportar una amonestació al minut 34 per provocar un rival.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Víctor Roco de Godoy va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Notthingam Fuego F.C.

Goles Goles

  • 164 Minuto 83 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Aksenijus Pašukonis marqués l'empat. Al minut 83 el marcador mostrava un empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del quieroalduque. La jugada d'estratègia del NFFC per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Paolo Laguda va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Philipp-Stephan Heppke quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aksenijus Pašukonis.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 53 (Lesión): NFFC es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Józef Szerszeniewski no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Tomàs Segarra al camp.
  • 090 Minuto 54 (Tirita): Era el minut 54 quan després d'una dura entrada, el jugador Igor Dorociński de NFFC s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.