Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

elevator (989525) - F.C Barcelona Hooligans (314273) » 305183691: T32/J1/VII

Liga 305183691 Información oficial sobre el partido 305183691 en Hattrick

04.12.2010 15:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 1 / VII.452 (38488)

elevator Alineación oficial del equipo 'elevator' en el partido 2 - 0 ultraraig Alineación oficial del equipo 'ultraraig' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
elevator Alineación oficial del equipo 'elevator' en el partido 2 - 0 ultraraig Alineación oficial del equipo 'ultraraig' en el partido
Tiene un resultado normal 2.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

elevator

Goles Goles

  • 121 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Ander Torres ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, elevator es posava per davant 1 a 0.
  • 185 Minuto 74 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 74 minuts, el tirador de faltes del elevator va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Bladimiro Peñaloza, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): elevator va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Bogdan Vasilescu va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): elevator va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Cezary Janduła va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mārcis Lagotskis.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): En Eric Castellanos va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 14 (Lesión leve): En Joris Numan de elevator va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Eric Castellanos va prendre el seu rol al minut 14.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 40 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Eric Castellanos estava fent un bon partit.

ultraraig

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 34 (Ocasión de contra por la izquierda): ultraraig van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 34, però el xut de Albano das Guimaras des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): ultraraig va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 36, quan Antonio Desgurra va quedar-se sol davant el porter Guillem Vallugera, però aquest va poder aturar el xut.
  • 286 Minuto 39 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 39, el ultraraig estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Pere Fuster va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Benjamin Borel va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de ultraraig que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): En Tică Vlădescu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 66 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ultraraig va anar a parar a la dreta de l'atac on en Ricardo Cambero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 22 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Benjamin Borel, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.