Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

tepa boys (1365802) - Abrucena (49248) » 305145339: T32/J3/VI

Liga 305145339 Información oficial sobre el partido 305145339 en Hattrick

18.12.2010 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 3 / VI.791 (15109)

tepa boys Alineación oficial del equipo 'tepa boys' en el partido 1 - 2 CCR Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CCR Castelldefels' en el partido
0 - 1 Victor Toublanc (72')
0 - 2 Ádám Pósa (83')
Jacek Barwacz (85') 1 - 2
tepa boys Alineación oficial del equipo 'tepa boys' en el partido 1 - 2 CCR Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CCR Castelldefels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
tepa boys Alineación oficial del equipo 'tepa boys' en el partido 2 - 0 CCR Castelldefels Alineación oficial del equipo 'CCR Castelldefels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

tepa boys

Goles Goles

  • 101 Minuto 85 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jacek Barwacz, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a tepa.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 5 (Ocasión por la derecha): Al minut 5, Enrique Lahoz arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): tepa va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jesper Borre va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Manuel Mazarredo.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després de 76 minuts, Jesper Borre va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.
  • 213 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Totis Karoumpalos de tepa va intentar batre la porteria rival al minut 81 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.

CCR Castelldefels

Goles Goles

  • 108 Minuto 72 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 72, en Esteve Belengué la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Victor Toublanc que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Al minut 83, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Ádám Pósa va augmentar l'avantatge de Centro a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 30 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Esteve Belengué de Centro va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Gonzalo Álvarez al minut 30 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Ádám Pósa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Centro que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 36 (Ocasión de contra por el centro): En Anders Sandér va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Al minut 64, un refús desafortunat de Bar Navon, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ádám Pósa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 272 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Victor Toublanc va marcar al minut 65 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Riccardo Galatioto de Centro va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Clément Mancel va prendre el seu rol al minut 84.