Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

real@madrid (310808) - Leiola FT (1418696) » 305100342: T32/J10/V

Liga 305100342 Información oficial sobre el partido 305100342 en Hattrick

05.02.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 10 / V.243 (5758)

Tolin FC Alineación oficial del equipo 'Tolin FC' en el partido 0 - 3 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
0 - 1 Larry Hansen (50')
0 - 2 Henrik Säfstål (61')
0 - 3 Ville Hägg (62')
Tolin FC Alineación oficial del equipo 'Tolin FC' en el partido 0 - 3 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Tolin FC Alineación oficial del equipo 'Tolin FC' en el partido 0 - 2 jujunior Alineación oficial del equipo 'jujunior' en el partido
Tiene un resultado normal 0.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,4 % 0,1 % 99,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tolin FC

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 8 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Tolin va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Magnus Doneus, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 240 Minuto 67 (Ocasión de contra de falta): Tolin van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 67 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Asso Elevant no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Salvador Pons.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Héctor Horaicoechea va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Fernando Ayut.

jujunior

Goles Goles

  • 171 Minuto 50 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Larry Hansen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a jujunior.
  • 119 Minuto 61 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Ville Hägg sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Henrik Säfstål que, efectivament, va fer pujar el 0 - 2!
  • 180 Minuto 62 (Gol de falta): Al minut 62, una falta xutada per Ville Hägg va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 0 - 3 per a jujunior. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Es duien 7 minuts de partit jugats quan Roberto Pena va estar a punt de posar per davant a jujunior amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Emir Kerem Saltur va impedir un gol cantat.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Cliff Bom de jujunior, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 34, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 209 Minuto 35 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Però en què devia estar pensant Héctor Horaicoechea? Un error clamorós seu va donar a Roberto Pena una magnífica oportunitat de marcar. Al final, però, tot va acabar en un ensurt, ja que el seu xut va sortir desviat.
  • 273 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 39, quan en Geert Gaßner va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Larry Hansen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Lucas Landon després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Emir Kerem Saltur va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Henrik Säfstål de jujunior va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.