Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

artistas power (1579006) - LUCÍA TEAM (434244) » 305095732: T32/J5/V

Liga 305095732 Información oficial sobre el partido 305095732 en Hattrick

01.01.2011 14:00:00
Liga: Temporada 32 / Jornada 5 / V.161 (5674)

artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 4 - 2 Zorrozaurre F.C. Alineación oficial del equipo 'Zorrozaurre F.C.' en el partido
0 - 1 Paio Pose (4')
Pablo Barrachina (28') 1 - 1
Gazi Medih (32') 2 - 1
Wolf-Dieter Lorenz (40') 3 - 1
Eriberto Fuentes Foz (59') 4 - 1
4 - 2 Patxi Guirado (72')
artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 4 - 2 Zorrozaurre F.C. Alineación oficial del equipo 'Zorrozaurre F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
artistas power Alineación oficial del equipo 'artistas power' en el partido 6 - 1 Zorrozaurre F.C. Alineación oficial del equipo 'Zorrozaurre F.C.' en el partido
Tiene mala suerte 6.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,0 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

artistas power

Goles Goles

  • 113 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els jugadors del artistas amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 28, deixant Pablo Barrachina en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Wolf-Dieter Lorenz va incrementar l'avantatge de artistas amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de artistas va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eriberto Fuentes Foz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 18 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip artistas Strahinja Ćalić quasi marca al minut 18 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jaume Gual l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gazi Medih de artistas va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gazi Medih de artistas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 84 (Lesión leve): En Gazi Medih de artistas va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Lluís Piulachs va prendre el seu rol al minut 84.

Zorrozaurre F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 4 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 4 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Zorozaurre. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Paio Pose xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 109 Minuto 32 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Patxi Guirado després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de artistas Gazi Medih, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 2 - 1.
  • 142 Minuto 72 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Patxi Guirado de Zorozaurre va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 4 - 2 al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roger Poquet de Zorozaurre es va emportar una amonestació al minut 14 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Montalvo de Zorozaurre amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alessandro Orsi de Zorozaurre la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 38 (Lesión): Roger Poquet va sortir coix del terreny de joc, substituït per Alessandro Orsi. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.