Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Celtic Hospitalet (49086) - Udawen FC (1332436) » 302421296: T32/R1

Copa 302421296 Información oficial sobre el partido 302421296 en Hattrick

01.12.2010 12:00:00
Copa: Temporada 32 / Ronda 1

Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 4 - 0 Udawen FC Alineación oficial del equipo 'Udawen FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Celtic Hospitalet Alineación oficial del equipo 'Celtic  Hospitalet' en el partido 2 - 1 Udawen FC Alineación oficial del equipo 'Udawen FC' en el partido
Tiene suerte 1.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
76,0 % 4,6 % 19,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Celtic Hospitalet

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Hospi va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Samuli Ruotsalainen, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marco Tgetgel que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 133 Minuto 8 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Hospi va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Władysław Kulik des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): Amb 53 minuts jugats, en Emmanuel Pereira va augmentar l'avantatge de Hospi a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 73 (Gol por la izquierda): En Simons Ubelis va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Ştefan Stoenescu de Hospi va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Marco Tgetgel que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Leopoldo Martins Lourenço una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 26, però una magnífica aturada de Karl Rankl va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Vladimir Tzenov. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Hospi, l'equip va recuperar la pilota al minut 67 i va contraatacar. En Samuli Ruotsalainen va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leopoldo Martins Lourenço de Hospi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Władysław Kulik de Hospi va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Udawen FC

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Gian Paolo Ardatana va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Paolo Grammatico.
  • 251 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Pere Riba va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Paolo Grammatico no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 252 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Udawen va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 80, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Gian Paolo Ardatana.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Dani Viladegut de Udawen es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 30 (Tirita): Al minut 30, Noel Plenča de Udawen es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.