Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD Astros (1587013) - Lewandoski op (47906) » 289890325: T31/J5/X

Liga 289890325 Información oficial sobre el partido 289890325 en Hattrick

11.09.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.3439 (182006)

The Juniors Team Alineación oficial del equipo 'The Juniors Team' en el partido 4 - 3 Absols Alineación oficial del equipo 'Absols' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
The Juniors Team Alineación oficial del equipo 'The Juniors Team' en el partido 3 - 0 Absols Alineación oficial del equipo 'Absols' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,0 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The Juniors Team

Goles Goles

  • 113 Minuto 21 (Gol por la derecha): Després de 21 minuts de partit, Llàtzer Messegué igualava per Juniors en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 112 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Al minut 25 del partit, el jugador Johann Broda de Juniors va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 3 - 2 al minut 28 gràcies a la jugada de Indalecio Astigarraga, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69 els aficionats van embogir quan en Constantin Stickel va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 4 - 3 a favor de Juniors.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 80 quan Sonny Möllerlius de Juniors gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 26 de partit, quan un jugador de Juniors, en İsmet Gencer, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Absols

Goles Goles

  • 173 Minuto 9 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Atilano Ferro va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 105 Minuto 22 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 22, Emre Kumral va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Thomas Jander, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 1 - 2.
  • 164 Minuto 30 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Absols al minut 30. Kiriakos Kapellos va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 3 - 3

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 51 (Ocasión evento especial córner peinado): Rafał Sulik quasi marca en una jugada assajada de córner que Alejandro Martín havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Konštantín Juda quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Manuel Fáguez de Absols es va guanyar la targeta groga merescudament.