Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Granados-De la Torre (433953) - framgelico (1461164) » 289876829: T31/J5/X

Liga 289876829 Información oficial sobre el partido 289876829 en Hattrick

11.09.2010 14:25:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 5 / X.3198 (181765)

Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido 0 - 5 framgelico Alineación oficial del equipo 'framgelico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Pinsa Attack Alineación oficial del equipo 'Pinsa Attack' en el partido 1 - 6 framgelico Alineación oficial del equipo 'framgelico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinsa Attack

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 73 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sven Meile no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juli Bordons estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 203 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Pinsa va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Moisès Sallent va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Marcos Monterde.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 38 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 38 de partit, quan un jugador de Pinsa, en José María Zulaica, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

framgelico

Goles Goles

  • 171 Minuto 32 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 32, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Nicola De Gregori es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 184 Minuto 39 (Gol de penalti): framgelico va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Manoel Arcos va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 182 Minuto 41 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Manoel Arcos, que va ser qui va marcar 0 - 3, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 182 Minuto 74 (Gol por la izquierda): Stav Frenkel va aprofitar un error defensiu al minut 74, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 4 al marcador per a framgelico.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Al minut 87 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Nicola De Gregori va ser l'anotador del 0 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Al minut 87, el framgelico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Kevin de Wijk s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): En Sven Meile de framgelico va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Anatoly Lapenkov va prendre el seu rol al minut 82.