Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuspurrín F.C. (771879) - Garabulla (313881) » 289711970: T31/J7/X

Liga 289711970 Información oficial sobre el partido 289711970 en Hattrick

25.09.2010 14:10:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 7 / X.254 (96337)

SEJ. Bunyola Alineación oficial del equipo 'SEJ. Bunyola' en el partido 4 - 1 real chumi murcia fc Alineación oficial del equipo 'real chumi murcia fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
SEJ. Bunyola Alineación oficial del equipo 'SEJ. Bunyola' en el partido 5 - 0 real chumi murcia fc Alineación oficial del equipo 'real chumi murcia fc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SEJ. Bunyola

Goles Goles

  • 122 Minuto 6 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Ernesto Malagamba de Bunyola aconseguir un gol al minut 6 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 132 Minuto 27 (Gol por la izquierda): En Sergio Ayora va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 2 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Bunyola va aconseguir el 3 - 1 quan Carlos Macua López va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): Amb 84 minuts jugats, en Carlos Macua López va augmentar l'avantatge de Bunyola a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Al minut 65, Diagur Aranbide gairebé va marcar per a Bunyola des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): En Pablo Sánchez Valera, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Carlos Macua López de Bunyola va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 5 (Lesión grave): Fausto Arza, de Bunyola, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Iñaki Oliveras el va substituir.

real chumi murcia fc

Goles Goles

  • 154 Minuto 33 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Francisco Sevilla. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del murcia va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Vital Baniela no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Francisco Sevilla de murcia es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 19 (Evento clima: lluvia, OK potente): David Elguezabal no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.
  • 301 Minuto 72 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Francisco Sevilla no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.