Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vehinsa F.C. (796982) - minavo de Kiwv (123100) » 289635289: T31/J3/IX

Liga 289635289 Información oficial sobre el partido 289635289 en Hattrick

28.08.2010 15:40:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / IX.933 (61204)

Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 5 - 1 Mangurrianes F.C. Alineación oficial del equipo 'Mangurrianes F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Débil (4))
Vehinsa F.C. Alineación oficial del equipo 'Vehinsa F.C.' en el partido 10 - 0 Mangurrianes F.C. Alineación oficial del equipo 'Mangurrianes F.C.' en el partido
Tiene un gafe que te cagas 9.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vehinsa F.C.

Goles Goles

  • 121 Minuto 15 (Gol por el centro): Vehinsa va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 15 Tzoori Nevo va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 122 Minuto 43 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Vehinsa contenien la respiració mentre en Aurelio Bertero s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): El gol de falta de Enrico Di Battista sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 44 i ampliar l'avantatge de Vehinsa a 3 - 1.
  • 132 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Al minut 79, Vehinsa va aconseguir el 4 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Aurelio Bertero, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 85 (Gol de penalti): Tzoori Nevo va augmentar la diferència de Vehinsa a 5 - 1 des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 32 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gabriel Lorenzi va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Rini van Zanden rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 53 (Ocasión por la derecha): El jugador local Enrico Di Battista per poc que no incrementa el marcador al minut 53. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Patrick Zimmermann va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 236 Minuto 67 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bernd Baumans es va comportar com un juvenil al minut 67 en regalar una pilota al rival en una zona perillosa. Per sort per ell, la jugada no va acabar en gol.

Mangurrianes F.C.

Goles Goles

  • 163 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador visitant Enrique Lacoste Vignalet va aconseguir empatar 1 - 1 al minut 42 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 44 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Bernd Baumans amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Guarrat de Mangurrianes va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 513 Minuto 75 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Guillermo Guarrat va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Bernd Baumans de Mangurrianes es va emportar una amonestació al minut 78 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): En Leon Bontschew de Mangurrianes va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Miguel Palafox Luna va prendre el seu rol al minut 40.