Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

maestromadridista (1420742) - Gusurmendi F.T. (1581743) » 289399465: T31/J1/VI

Liga 289399465 Información oficial sobre el partido 289399465 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / VI.818 (15136)

maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 4 - 2 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
0 - 1 Miros?aw Arciszewski (17')
Davide Della Bianca (19') 1 - 1
J?nis Pin?js (40') 2 - 1
2 - 2 Stefan Ureche (41')
Nano Romalde (56') 3 - 2
Odd Åsland (74') 4 - 2
maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 4 - 2 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
maestromadridista Alineación oficial del equipo 'maestromadridista' en el partido 2 - 1 Gusurmendi F.T. Alineación oficial del equipo 'Gusurmendi F.T.' en el partido
Tiene suerte 2.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,3 % 0,6 % 10,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maestromadridista

Goles Goles

  • 112 Minuto 19 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del maestromadridista s'esgargamellaven dempeus per esperonar Davide Della Bianca que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 19 i suposava l'empat a 1 per als locals.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): maestromadridista prenia la batuta de l'encontre al minut 40, quan en Jānis Pinējs va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): maestromadridista s'avançava al marcador al minut 56, després d'un rebot que va caçar en Nano Romalde per la banda dreta de l'atac local. El 3 - 2 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 74 (Gol por la derecha): maestromadridista va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Odd Åsland va poder fer el 4 - 2 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): maestromadridista va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 9 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Jānis Pinējs ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Amiram Zigdon de maestromadridista es va emportar una amonestació al minut 42 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 69 (Lesión leve): Philippe Van Damme de maestromadridista va abandonar el terreny de joc després de 69 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Lluís Ribera va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 55 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Karel Temmerman no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Gusurmendi F.T.

Goles Goles

  • 137 Minuto 17 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Dan Lyhskär va anar a parar al cap de Mirosław Arciszewski que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Gusur el 0 - 1.
  • 105 Minuto 41 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Stefan Ureche rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Nélson Rocha, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 2 a l'estadi!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Al minut 27, un refús desafortunat de Giuseppe D'Antoni, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però José Manuel Mora no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Gusur va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Giuseppe D'Antoni va desviar el xut final de Luis Felipe Kecán després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Gusur va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Mirosław Arciszewski va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Luis Felipe Kecán de Gusur es va guanyar la targeta groga merescudament.