Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Moratalaz FC (779452) - Los rompetechos (1457519) » 289387597: T31/J3/VI

Liga 289387597 Información oficial sobre el partido 289387597 en Hattrick

28.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 3 / VI.606 (14924)

Alces Alineación oficial del equipo 'Alces' en el partido 3 - 1 Los rompetechos Alineación oficial del equipo 'Los rompetechos' en el partido
0 - 1 Janar Läänemets (22')
Stelvio Fallani (32') 1 - 1
Áron Tóth (39') 2 - 1
Rattana Sriwijitre (77') 3 - 1
Alces Alineación oficial del equipo 'Alces' en el partido 3 - 1 Los rompetechos Alineación oficial del equipo 'Los rompetechos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Alces Alineación oficial del equipo 'Alces' en el partido 1 - 2 Los rompetechos Alineación oficial del equipo 'Los rompetechos' en el partido
Tiene suerte 0.92Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
19,1 % 4,3 % 76,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Alces

Goles Goles

  • 110 Minuto 32 (Gol de falta): Una falta al minut 32 va proporcionar un lliure directe al Alces. Stelvio Fallani va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.
  • 185 Minuto 39 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del rompetechos. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Áron Tóth la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Alces es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 39.
  • 118 Minuto 77 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 77, el Alces va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Rattana Sriwijitre, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kenneth Broen. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Los rompetechos

Goles Goles

  • 171 Minuto 22 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 22, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Janar Läänemets es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 2, tothom va saber perquè en Gilberto Albuquerque era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 280 Minuto 27 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 27 per Barnabás Frigyes va anar a parar a la creueta.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): rompetechos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Jeff Hassing va desviar el xut final de Barnabás Frigyes després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 261 Minuto 55 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Éric Colson va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 263 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El rompetechos creava perill des de la dreta al minut 67, però en Jeff Hassing, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Barnabás Frigyes desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 252 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Danylo Bessmertny la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de rompetechos havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 81, Costel Cozma de rompetechos va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 33 (Lesión leve): rompetechos va fer una substitució al minut 33. Sietse Guillemin va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Éric Colson.