Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Monarita F.C. (778227) - U.E. Barela (440416) » 289346540: T31/J1/V

Liga 289346540 Información oficial sobre el partido 289346540 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / V.129 (5642)

Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido 1 - 1 U.E. Barela Alineación oficial del equipo 'U.E. Barela' en el partido
0 - 1 Alberto Picaza (39')
Hugo Aparicio Pérez (84') 1 - 1
Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido 1 - 1 U.E. Barela Alineación oficial del equipo 'U.E. Barela' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido 2 - 2 U.E. Barela Alineación oficial del equipo 'U.E. Barela' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
37,5 % 34,2 % 28,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Turra Mítica C.F.

Goles Goles

  • 113 Minuto 84 (Gol por la derecha): Els jugadors del Mítica amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 84, deixant Hugo Aparicio Pérez en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Hugo Aparicio Pérez va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Mítica va estar a punt de posar-se per davant al minut 35 però Hugo Aparicio Pérez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hugo Aparicio Pérez hauria d'haver estat gol al minut 41 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): El Mítica va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Urbico Cabezón López la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 222 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): En Hugo Aparicio Pérez va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 83 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Sebastián Guillermo Hirsch tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

U.E. Barela

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Tauro Valenzuela Aranda va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Barela, Alberto Picaza, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 32 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paolo Reale estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Tauro Valenzuela Aranda, als 32 minuts, va fallar per ben poc.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Barela Miloslav Cempírek quasi marca al minut 40 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Jobst Gröschler l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 236 Minuto 88 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Sebastián Guillermo Hirsch va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 88 de joc.