Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Incompatible (1431159) - CD Priorato (313795) » 289344757: T31/J4/V

Liga 289344757 Información oficial sobre el partido 289344757 en Hattrick

04.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / V.97 (5610)

Los Recicladores Alineación oficial del equipo 'Los Recicladores' en el partido 4 - 0 koanitos Alineación oficial del equipo 'koanitos' en el partido
Zack Turmel (14') 1 - 0
Alfonso Vallber (25') 2 - 0
Hossam Rahman (71') 3 - 0
Zack Turmel (78') 4 - 0
Los Recicladores Alineación oficial del equipo 'Los Recicladores' en el partido 4 - 0 koanitos Alineación oficial del equipo 'koanitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Los Recicladores Alineación oficial del equipo 'Los Recicladores' en el partido 4 - 0 koanitos Alineación oficial del equipo 'koanitos' en el partido
Tiene un resultado normal 4.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Recicladores

Goles Goles

  • 122 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Recicladores prenia la batuta de l'encontre al minut 14, quan en Zack Turmel va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Recicladores va augmentar la diferència quan Alfonso Vallber no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 2 - 0.
  • 132 Minuto 71 (Gol por la izquierda): En Hossam Rahman de Recicladores va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 3 - 0.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Al minut 78, Recicladores va aconseguir el 4 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Zack Turmel, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 17 (Ocasión por el centro): Al minut 17, Zack Turmel gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Miguel Largacha va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 218 Minuto 24 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Severiano Justel va entorpir al marcador d'en Zack Turmel per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 232 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Miguel Largacha al minut 65 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Carlos Igarza va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 75 quan Martí Bujosa de Recicladores gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): En Carlos Igarza es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Valente da Marteiro de Recicladores va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Martí Bujosa de Recicladores amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Hossam Rahman de Recicladores es va emportar una amonestació al minut 75 per provocar un rival.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jorge Pellón de Recicladores es va guanyar la targeta groga merescudament.

koanitos

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 77 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Javier del Amo estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Pablo Imizcoz, als 77 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Rubén Laguna Guillén de koanitos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 19 (Lesión): Jaime Eizarrara va sortir coix del terreny de joc, substituït per Tomás Bolufer. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.