Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VERIN CF (493023) - Ents C.F. (1332666) » 289338780: T31/J1/IV

Liga 289338780 Información oficial sobre el partido 289338780 en Hattrick

14.08.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 1 / IV.54 (3477)

VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido 1 - 0 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
Henrik Ulset (70') 1 - 0
VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido 1 - 0 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
VERIN CF Alineación oficial del equipo 'VERIN CF' en el partido 2 - 0 Ents C.F. Alineación oficial del equipo 'Ents C.F.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VERIN CF

Goles Goles

  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): El jugador Henrik Ulset de VER, després de 70 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de VER va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Manuel Urbaneja va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Joan Miquel Segura va estar a punt d'acabar en gol al minut 20, però el porter visitant Valentín Granolles va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 220 Minuto 25 (Ocasión de falta): En Carlos Pancorbo es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 76 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Marvin Michael Foldenauer. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Henrik Ulset va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 80 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Ibai Stuyck no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.

Ents C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Al minut 14 de partit, Javier Lera quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 241 Minuto 26 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ents c.f. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Óscar Reyes, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 216 Minuto 87 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 87 en Óscar Reyes ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Javier Lera el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Daniel Riba de Ents c.f. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 7 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Javier Lera.