Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CHE QUE BO C.F. (121438) - R.C.D. Matrukitos (486661) » 289334644: T31/J9/Primera

Liga 289334644 Información oficial sobre el partido 289334644 en Hattrick

09.10.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 9 / Primera (3403)

CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido 0 - 3 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
0 - 1 Álmos Balogh (5')
0 - 2 Sjeng Sival (14')
0 - 3 Benny Manor (73')
CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido 0 - 3 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CHE QUE BO C.F. Alineación oficial del equipo 'CHE QUE BO C.F.' en el partido 1 - 1 R.C.D. Matrukitos Alineación oficial del equipo 'R.C.D. Matrukitos' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,1 % 0,8 % 11,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CHE QUE BO C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 38 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de C.F. a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Pierre Six va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Riccardo Pia es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Eventos clima Eventos clima

  • 306 Minuto 54 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Pierre Six, que no va rendir al seu nivell habitual.
  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): En Heiner Wohlert va patir amb la temperatura i no va poder jugar al seu ritme de joc habitual.

R.C.D. Matrukitos

Goles Goles

  • 142 Minuto 5 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Álmos Balogh de Matrukitos va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 0 - 1 al marcador.
  • 181 Minuto 14 (Gol por el centro): Sjeng Sival de Matrukitos va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 14. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 73 (Gol de contra por el centro): Matrukitos va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 73, quan Benny Manor, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 37 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): José Orando Óbolo va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Sjeng Sival va xutar a fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 71 (Tirita): Passats 71 minuts de joc, en Vasile Miron de Matrukitos va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.