Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Celtiña (311062) - nutripets (441037) » 289334620: T31/J4/Primera

Liga 289334620 Información oficial sobre el partido 289334620 en Hattrick

04.09.2010 14:00:00
Liga: Temporada 31 / Jornada 4 / Primera (3403)

El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 3 - 1 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
0 - 1 Luciano Gabriel Vuoso (33')
Sascha Lachenschmidt (35') 1 - 1
Kasjan Podkalicki (41') 2 - 1
Charlie Ohmayer (79') 3 - 1
El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 3 - 1 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
El Celtiña Alineación oficial del equipo 'El Celtiña' en el partido 2 - 0 rivendell Alineación oficial del equipo 'rivendell' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,9 % 0,1 % 3,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Celtiña

Goles Goles

  • 112 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Al minut 35, Sascha Lachenschmidt va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 41 (Gol por el centro): Kasjan Podkalicki va donar a Celtiña un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 119 Minuto 79 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Celtiña va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Charlie Ohmayer va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): En Patrycjusz Olszowiec va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Ed Passey, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a rivendell, però Michael Schiffer no va poder encertar el xut.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 89 quan Ilario Joho de Celtiña gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sascha Lachenschmidt per poc que no incrementa el marcador al minut 89. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però José Fischer va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

rivendell

Goles Goles

  • 171 Minuto 33 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 33, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Luciano Gabriel Vuoso es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): Ed Passey va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de rivendell que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 82 (Tirita): Era el minut 82 quan després d'una dura entrada, el jugador Ed Passey de rivendell s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.