Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Quintela-Benfiquistas (991242) - A.C. Pekes (1436654) » 273775964: T30/J4/X

Liga 273775964 Información oficial sobre el partido 273775964 en Hattrick

15.05.2010 14:20:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / X.2172 (170499)

Sandstorm team Alineación oficial del equipo 'Sandstorm team' en el partido 3 - 0 F.C. Covas Alineación oficial del equipo 'F.C. Covas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Sandstorm team Alineación oficial del equipo 'Sandstorm team' en el partido 6 - 0 F.C. Covas Alineación oficial del equipo 'F.C. Covas' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sandstorm team

Goles Goles

  • 123 Minuto 41 (Gol por la derecha): Passats 41 minuts, Jerry Cornett, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Sandstorm es posava per davant!
  • 133 Minuto 69 (Gol por la derecha): Sandstorm va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Daniel Oliveras va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 131 Minuto 89 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Sandstorm va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Miquel Àngel Escoda progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Sandstorm va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Franco Leombruno va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Nuno Tabora.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Franco Leombruno va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Tozé Folque una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 78, però una magnífica aturada de Nuno Tabora va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Al minut 88, Jerry Cornett gairebé va marcar per a Sandstorm des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

F.C. Covas

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Javier Silanes va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Covas, l'equip va recuperar la pilota al minut 84 i va contraatacar. En Luis Enrique Paredes va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Marc Vrisekoop de Covas va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 33 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Rubén Suárez, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.