Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BARKOS F. C. (801070) - altibajos (1432545) » 273720606: T30/J10/X

Liga 273720606 Información oficial sobre el partido 273720606 en Hattrick

26.06.2010 14:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 10 / X.1183 (166438)

cabezascuadradas Alineación oficial del equipo 'cabezascuadradas' en el partido 3 - 2 Foso CF Alineación oficial del equipo 'Foso CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
cabezascuadradas Alineación oficial del equipo 'cabezascuadradas' en el partido 2 - 0 Foso CF Alineación oficial del equipo 'Foso CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

cabezascuadradas

Goles Goles

  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del cabezascuadradas van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Kornél Lattmann va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 2 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 84 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 84 minuts, el tirador de faltes del cabezascuadradas va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Miloň Popelka, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 2 pujava al marcador.
  • 122 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Jan Karlsen de cabezascuadradas aconseguir un gol al minut 87 que posava per davant els locals: 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 2 per blocar una centrada d'en Lale Stolica va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de cabezascuadradas.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): En Lale Stolica va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 el cabezascuadradas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Juhani Rahko no va estar gens encertat.
  • 211 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Lale Stolica va estar a punt de marcar al minut 80 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 23 (Evento clima: sol, OK técnico): Miloň Popelka semblava l'únic jugador acostumat a la platja, perquè tots els altres no podien ni amb la seva pròpia ombra per culpa de les altes temperatures i el fort sol.
  • 306 Minuto 48 (Evento clima: sol, K.O. rápido): L'elevada temperatura ambiental va fer que Kornél Lattmann tingués problemes amb el seu joc, ja que no era el seu clima idoni.

Foso CF

Goles Goles

  • 140 Minuto 6 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Foso va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Guillermo Lanza aconseguint el 0 - 1.
  • 119 Minuto 20 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Guillermo Lanza va treure un córner llarg cap al segon pal que en Roberto de Liaño, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Foso van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Pablo Caminero va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 243 Minuto 81 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Foso va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pablo Caminero, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 82 (Lesión grave): Una greu lesió al minut 82 va fer que Roberto de Liaño de Foso hagués d'abandonar el terreny de joc. Javier Brea va entrar al terreny de joc per suplir-lo.