Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Prat (30998) - Hoy jo (990621) » 273705718: T30/J13/X

Liga 273705718 Información oficial sobre el partido 273705718 en Hattrick

17.07.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / X.917 (97000)

F.C. Pozo Cañada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pozo Cañada' en el partido 0 - 3 san guinario Alineación oficial del equipo 'san guinario' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F.C. Pozo Cañada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pozo Cañada' en el partido 2 - 3 san guinario Alineación oficial del equipo 'san guinario' en el partido
Tiene mala suerte 1.91Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,0 % 26,6 % 46,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Pozo Cañada

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Cañada va estar a punt de posar-se per davant al minut 27 però Diego Jiménez Mieres va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Pep Vall-llosera de Cañada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

san guinario

Goles Goles

  • 138 Minuto 76 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Antonio Clement va anar directament als peus de Eduard Guardiola que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 116 Minuto 82 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Víctor Manuel Bonal sempre és una garantia. Al minut 82, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Raúl Jalón marcar el 0 - 2 per al guinario.
  • 182 Minuto 87 (Gol por la izquierda): Raúl Jalón va aprofitar un error defensiu al minut 87, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 3 al marcador per a guinario.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Al minut 11, un refús desafortunat de Ignacio Exerrat, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Eduard Guardiola no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 271 Minuto 63 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Víctor Manuel Bonal ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 236 Minuto 77 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Ignacio Bocanegra no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Pep Badosa estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Juan Bote després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ignacio Exerrat va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): guinario quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Eduard Guardiola va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pep Badosa de guinario es va emportar una amonestació al minut 29 per provocar un rival.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 30 (Evento clima: sol, OK técnico): En Pep Badosa va jugar a un nivell molt alt gràcies a les bones condicions meteorològiques que li van permetre desenvolupar tot el que sap fer.