Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

jobol (772795) - El pati (1578359) » 273705687: T30/J6/X

Liga 273705687 Información oficial sobre el partido 273705687 en Hattrick

29.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 6 / X.917 (97000)

Polain FC Alineación oficial del equipo 'Polain FC' en el partido 3 - 0 Albufera C.F Alineación oficial del equipo 'Albufera C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Magnífico (12))
Polain FC Alineación oficial del equipo 'Polain FC' en el partido 6 - 2 Albufera C.F Alineación oficial del equipo 'Albufera C.F' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,4 % 0,3 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Polain FC

Goles Goles

  • 132 Minuto 23 (Gol por la izquierda): Al minut 23, Polain va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Juan Roiz, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 134 Minuto 26 (Gol de penalti): Polain va obtenir un penal al minut 26, que va llançar a la perfecció Ehud Merimi. 3 - 0 a favor dels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 19 (Ocasión por el centro): En Pietro Barletta, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36, Francisco Díaz de Pimienta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Donald Klöck va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Francisco Díaz de Pimienta va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Al minut 80 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Tomáš Pečinka de Polain va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Álvaro Ramalho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 85, però una magnífica aturada de Donald Klöck va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pietro Barletta de Polain la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 89 (Tirita): Al minut 89, Sylvester op der Heijde de Polain es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 84 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Sylvester op der Heijde no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Albufera C.F

Goles Goles

  • 109 Minuto 12 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): L'imprevisible Ambrosio Abardar va arriscar més del compte i va relliscar quan es disposava a fer una passada llarga a un company. En Wilhelm-Leo Gräfe va aprofitar el regal, anotant el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Albufera va anar a parar a la dreta de l'atac on en Felipe Tapia D'Avila, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de Albufera Xabier Lezón va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Enrique Nantes va entrar en el seu lloc.