Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Hoy jo (990621) - U.D. Prat (30998) » 273705678: T30/J2/X

Liga 273705678 Información oficial sobre el partido 273705678 en Hattrick

01.05.2010 14:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 2 / X.917 (97000)

san guinario Alineación oficial del equipo 'san guinario' en el partido 6 - 2 F.C. Pozo Cañada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pozo Cañada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
san guinario Alineación oficial del equipo 'san guinario' en el partido 6 - 0 F.C. Pozo Cañada Alineación oficial del equipo 'F.C. Pozo Cañada' en el partido
Tiene un resultado normal 5.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

san guinario

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): guinario va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 18 Fernando Oriol Fabra va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Antonio Clement, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del guinario se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 35.
  • 133 Minuto 40 (Gol por la derecha): Amb 40 minuts jugats, en Víctor Manuel Bonal va augmentar l'avantatge de guinario a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 71 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Juan Bote es va introduir dins la defensa central al minut 71, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de guinario va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Lluís Castellà progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 5 - 2.
  • 135 Minuto 81 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Antonio Clement de guinario va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 6 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de José María Marimbaldo Díaz va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Ignacio Exerrat va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de guinario a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Lluís Castellà va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 65 (Lesión leve): Després de 65 minuts jugats, Pep Badosa es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan Sergio Meléndez.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Pep Badosa que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.
  • 302 Minuto 39 (Evento clima: lluvia, OK potente): Emilio Ferruces no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.

F.C. Pozo Cañada

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 28 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Raúl Alberto Recio Sotolongo de Cañada marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.
  • 152 Minuto 79 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Pedro Manuel Castillon de Cañada després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Benet Ronquell de Cañada amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 12 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Ignacio Bocanegra va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.