Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Alhalme (796376) - Semental Rojo CF (438895) » 273605635: T30/J9/IX

Liga 273605635 Información oficial sobre el partido 273605635 en Hattrick

19.06.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / IX.1178 (176673)

Carambolo City F.C. Alineación oficial del equipo 'Carambolo City F.C.' en el partido 2 - 1 NNGG Palencia C.F. Alineación oficial del equipo 'NNGG Palencia C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Carambolo City F.C. Alineación oficial del equipo 'Carambolo City F.C.' en el partido 5 - 1 NNGG Palencia C.F. Alineación oficial del equipo 'NNGG Palencia C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Carambolo City F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Carambolo s'avançava al marcador al minut 32, després d'un rebot que va caçar en Leon Cohen per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Passats 86 minuts, Clemens Vatter, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 2 - 1. Carambolo es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Leon Cohen va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 221 Minuto 81 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Homero Mitra va estar a punt d'acabar en gol al minut 81, però el porter visitant Kenneth Irmo va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 87 (Ocasión por la derecha): El jugador local Homero Mitra per poc que no incrementa el marcador al minut 87. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Kenneth Irmo va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Clemens Vatter.
  • 511 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Philippe Lachat de Carambolo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Valerio Ranocchi de Carambolo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

NNGG Palencia C.F.

Goles Goles

  • 162 Minuto 60 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 60, quan Salva Pérez va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Palencia van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Yannick Crocq, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Salva Pérez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.