Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Las Ranas Descontentas (438624) - Team Esparta (125387) » 273605608: T30/J4/IX

Liga 273605608 Información oficial sobre el partido 273605608 en Hattrick

15.05.2010 15:45:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / IX.1178 (176673)

Hackers C.F. Alineación oficial del equipo 'Hackers C.F.' en el partido 0 - 4 Team Esparta Alineación oficial del equipo 'Team Esparta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Hackers C.F. Alineación oficial del equipo 'Hackers C.F.' en el partido 0 - 4 Team Esparta Alineación oficial del equipo 'Team Esparta' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hackers C.F.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 10 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Óscar Ruiz no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.

Team Esparta

Goles Goles

  • 173 Minuto 19 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Alessandro Prandoni va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 137 Minuto 24 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Andrzej Tuński va anar a parar al cap de Damien Font que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Esparta el 0 - 2.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Andrzej Tuński va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 181 Minuto 40 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Scipio Bellucci de Esparta l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 40 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Damián Votruba es va quedar sol davant del porter, al minut 33. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Esparta, l'equip va recuperar la pilota al minut 38 i va contraatacar. En Alessandro Prandoni va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 283 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Esparta quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Luca Dennert va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrzej Tuński de Esparta es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 60 del partit, Andrzej Tuński de l'equip Esparta, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 35 (Lesión leve): En Azim Terim ocupà el lloc d'en Damián Votruba al 35 minuts, dos minuts després que el jugador de Esparta quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.