Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REAL LLION FC (1431879) - Estrella Blanca CF (773677) » 273586750: T30/J7/IX

Liga 273586750 Información oficial sobre el partido 273586750 en Hattrick

05.06.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 7 / IX.841 (61112)

Torpedo Rojo Alineación oficial del equipo 'Torpedo Rojo' en el partido 4 - 0 Culebras C.F. Alineación oficial del equipo 'Culebras C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Torpedo Rojo Alineación oficial del equipo 'Torpedo Rojo' en el partido 2 - 1 Culebras C.F. Alineación oficial del equipo 'Culebras C.F.' en el partido
Tiene suerte 2.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.69Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,5 % 0,3 % 7,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Torpedo Rojo

Goles Goles

  • 124 Minuto 24 (Gol de penalti): Després de consultar el monitor del VAR, l'àrbitre va xiular un penal al minut 24 que va permetre a l'equip local marcar el 1 - 0. El porter visitant no hi va tenir res a fer, ja que quan Cristián Budge llença els penals així, ningú és capaç d'aturar-los.
  • 133 Minuto 70 (Gol por la derecha): Torpedo va aconseguir el 2 - 0 quan Cristián Budge va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 79 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Torpedo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Géza Lőrincsik des de dins de l'àrea.
  • 108 Minuto 88 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Philippe Plard encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Endre Benkö només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Udo Garrod va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Torpedo se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Damir Vitakić gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Francisco Eulate va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Géza Lőrincsik.
  • 512 Minuto 81 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Géza Lőrincsik va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 84 (Tirita): Era el minut 84 quan després d'una dura entrada, el jugador Kevin Cerain de Torpedo s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Culebras C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Cédric Vidal, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Safa Baklavacıoğlu no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Alois Tichý de Culebras va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Culebras Eudald García va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Francisco Eulate va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 87 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Manuel Abranches va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.