Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC tosquedad (990120) - Estrella Blanca CF (773677) » 273586723: T30/J1/IX

Liga 273586723 Información oficial sobre el partido 273586723 en Hattrick

24.04.2010 15:40:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 1 / IX.841 (61112)

kostkasegia Alineación oficial del equipo 'kostkasegia' en el partido 2 - 2 Culebras C.F. Alineación oficial del equipo 'Culebras C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
kostkasegia Alineación oficial del equipo 'kostkasegia' en el partido 5 - 1 Culebras C.F. Alineación oficial del equipo 'Culebras C.F.' en el partido
Tiene bastante mala suerte 4.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

kostkasegia

Goles Goles

  • 113 Minuto 24 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al kostkasegia una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Silvio Lozano Jiménez, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 24.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38, Silvio Lozano Jiménez gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Eudald García va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 241 Minuto 58 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de kostkasegia va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Sebastià Pérez-Blanco va sortir per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): En Tan Chun Woon del kostkasegia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 50 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mauro Torroja de kostkasegia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 70, Tan Chun Woon de kostkasegia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Era el minut 26 quan després d'una dura entrada, el jugador Sebastià Pérez-Blanco de kostkasegia s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

Culebras C.F.

Goles Goles

  • 170 Minuto 6 (Gol de falta): Al minut 6, un tir lliure directe a la frontal de l'àrea va permetre a Safa Baklavacıoğlu posar per davant al seu equip amb un 0 - 1.
  • 109 Minuto 37 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Preston Belkaid es va complicar la vida al minut 37 intentant esquivar Joachim Kemmitzer en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del kostkasegia, va robar-li la pilota i va marcar el 2 - 1 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"
  • 108 Minuto 47 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Preston Belkaid encara no sap com va treure's del barret una passada impressionant des de la línia de fons, quasi sense angle, que en Paco Manzano López només va haver d'empènyer la pilota per fer pujar el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Safa Baklavacıoğlu va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 48, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Fermín Viamonte va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Culebras que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Alois Tichý, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59 de partit, Paco Manzano López quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Giorgio Badaloni va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Fermín Viamonte, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Chait Christian de Culebras es va emportar una amonestació al minut 21 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Giorgio Badaloni de Culebras la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.