Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CampNou_Passio (488861) - F.C Joen (1369943) » 273491945: T30/J8/VIII

Liga 273491945 Información oficial sobre el partido 273491945 en Hattrick

12.06.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 8 / VIII.1196 (178739)

CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido 4 - 1 ramms f.c. Alineación oficial del equipo 'ramms f.c.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CampNou_Passio Alineación oficial del equipo 'CampNou_Passio' en el partido 3 - 0 ramms f.c. Alineación oficial del equipo 'ramms f.c.' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CampNou_Passio

Goles Goles

  • 121 Minuto 3 (Gol por el centro): Al minut 3 els aficionats van embogir quan en Eymundur Sigþórsson va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de CampNou_Passio.
  • 130 Minuto 17 (Gol de falta): Tot i no tenir massa angle, en Eleutério Lagarinhos va executar amb gran precisió i potència un tir lliure directe. El porter no va poder fer res més que mirar com la pilota entrava per l'escaire. Acte seguit, es va treure els guants i va aplaudir rendint-se davant d'aquesta obra d'art. Al 17 el resultat passava a ser de 2 - 0.
  • 130 Minuto 81 (Gol de falta): Al minut 81 en Eleutério Lagarinhos va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 1 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".
  • 131 Minuto 83 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Tobías Juiz es va introduir dins la defensa central al minut 83, i va aconseguir el 4 - 1 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): El CampNou_Passio ho intentava per la dreta per mitjà de Tobías Juiz, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Eleutério Lagarinhos es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Filipe Calaça.
  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ciriaco Aeschlimann de CampNou_Passio la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ramms f.c.

Goles Goles

  • 151 Minuto 26 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 26, el jugador visitant Ingmar Weinling va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): ramms va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 23, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Edmund Schraad.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): ramms van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 65, però Anaitz Mujika va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 21 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Marek Różycki va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Ingmar Weinling.