Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Els Déjà vu (314185) - Tornado Burjassot S.A.D (1332210) » 273490176: T30/J14/VIII

Liga 273490176 Información oficial sobre el partido 273490176 en Hattrick

24.07.2010 15:15:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 14 / VIII.1164 (178707)

Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 3 - 0 grandullon team Alineación oficial del equipo 'grandullon team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido 1 - 1 grandullon team Alineación oficial del equipo 'grandullon team' en el partido
Tiene suerte 1.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,8 % 32,3 % 39,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Els Déjà vu

Goles Goles

  • 105 Minuto 64 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Fedor Hartgring rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Paulo Afonso Bruggmann, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 1 - 0 a l'estadi!
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Déjà a 2 - 0. Jesús Cirarrueta va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 131 Minuto 73 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Paulo Afonso Bruggmann va aprofitar per marcar el 3 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 2 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Paulo Afonso Bruggmann va agafar a tothom per sorpresa amb una imprevisible vaselina al minut 2. En Ambrósio Fraga va voler empènyer la pilota quan aquesta ja entrava però, com que va partir de situació en fora de joc, l'àrbitre va haver d'anular el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Pep Benet de Déjà amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

grandullon team

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del grandullon que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Marcel Cardena, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Lluís Miquel Casanova de grandullon, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 35, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): El grandullon creava perill des de la dreta al minut 65, però en Balbín Abenia, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Binyamin Levin desviant la pilota a servei de cantonada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 80, Taimo Talv de grandullon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 33 (Tirita (médico)): Binyamin Levin va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.