Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Lamentables (437798) - Seirutsa FC (1582912) » 273473812: T30/J11/VIII

Liga 273473812 Información oficial sobre el partido 273473812 en Hattrick

03.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 11 / VIII.872 (54673)

Lamentables Alineación oficial del equipo 'Lamentables' en el partido 2 - 1 MotOPic'S team Alineación oficial del equipo 'MotOPic'S team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Lamentables Alineación oficial del equipo 'Lamentables' en el partido 2 - 1 MotOPic'S team Alineación oficial del equipo 'MotOPic'S team' en el partido
Tiene un resultado normal 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
63,4 % 12,4 % 24,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Lamentables

Goles Goles

  • 185 Minuto 24 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Lamentables van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sergio Perales va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 119 Minuto 64 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Jesús Guimerà va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 2 - 1 al minut 64.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 8 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Matthew Jacquemart va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 8 de joc.
  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Lamentables va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Luis Ortiz Diaz va sortir per sobre el travesser.
  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): El Lamentables ho intentava per la dreta per mitjà de Jesús Guimerà, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Lamentables va estar a punt de posar-se per davant al minut 39 però Ondino Jordo va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Spencer Carter al minut 66 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Nacho Astigueta va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Lamentables, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Alejandro Lacalle Villalón va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): El jugador local Bernardo Fernán Puig per poc que no incrementa el marcador al minut 81. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Spencer Carter va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

MotOPic'S team

Goles Goles

  • 140 Minuto 38 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de MotOPicS el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Torcuato da Ermida va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del MotOPicS que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Torcuato da Ermida, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): MotOPicS va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 19, quan Friedhold Panzenböck va quedar-se sol davant el porter Ignacio Bon, però aquest va poder aturar el xut.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Gottlieb Burk va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Torcuato da Ermida de MotOPicS la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.