Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Atlètic Periquito (1591303) - Krhon Stars (1456225) » 273462662: T30/J9/VIII

Liga 273462662 Información oficial sobre el partido 273462662 en Hattrick

19.06.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / VIII.673 (54474)

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 9 - 1 Krhon Stars Alineación oficial del equipo 'Krhon Stars' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 9 - 0 Krhon Stars Alineación oficial del equipo 'Krhon Stars' en el partido
Tiene un resultado normal 9.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Goles Goles

  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Periquito, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Alberto Ponlla per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Periquito pel centre va donar un gran resultat: el gol de Camil Iordache va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 35 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Periquito va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alberto Ponlla progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 41 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Olle Lindfeldt va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.
  • 138 Minuto 43 (Gol evento especial extremo + rematador): En Henry Dulanto va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Dariusz Szlachcic la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 5 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 54 (Gol por el centro): Al minut 54 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Görkem Uğursal, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 1 per a Periquito.
  • 134 Minuto 70 (Gol de penalti): Camil Iordache va augmentar la diferència de Periquito a 7 - 1 des del punt de penal.
  • 132 Minuto 78 (Gol por la izquierda): En Alberto Ponlla de Periquito va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 8 - 1.
  • 185 Minuto 81 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Periquito van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Alberto Ponlla va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 9 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): El jugador local Henry Dulanto per poc que no incrementa el marcador al minut 44. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Sergi Bisquert va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): En Dariusz Szlachcic es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Ponlla de Periquito va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Al minut 71, Daniel Tripp de Periquito va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Krhon Stars

Goles Goles

  • 118 Minuto 40 (Gol evento especial córner peinado): Krhon va aconseguir el 3 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Alejandro Marinas, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Marcos Valero Gómez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65, Marcos Valero Gómez de Krhon va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82 del partit, Marcos Valero Gómez de l'equip Krhon, va haver d'abandonar el terreny de joc després de guanyar-se una segona targeta per tocar la pilota amb la mà.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 44 (Tirita (médico)): Marcos Valero Gómez va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.
  • 095 Minuto 72 (Lesión): Alejandro Marinas no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Óscar Gazón.