Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

BlackHole (118848) - Peladilles F.C. (1459738) » 273426503: T30/J13/VIII

Liga 273426503 Información oficial sobre el partido 273426503 en Hattrick

17.07.2010 15:10:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 13 / VIII.27 (53828)

BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 1 - 0 Peladilles F.C. Alineación oficial del equipo 'Peladilles F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
BlackHole Alineación oficial del equipo 'BlackHole' en el partido 0 - 1 Peladilles F.C. Alineación oficial del equipo 'Peladilles F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
13,0 % 1,2 % 85,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlackHole

Goles Goles

  • 143 Minuto 20 (Gol de contra por la derecha): El jugador Roi Dosil de Blackhole es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 1 - 0 d'un ràpid contraatac.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Blackhole van sortir al contraatac al minut 14, però Plácido Clavijo Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 55 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Selmo Gimeno, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 242 Minuto 63 (Ocasión de contra por la izquierda): Blackhole van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 63, però el xut de Alfonso Ordoñez des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 58, Silas Fink de Blackhole va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 24 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Nereo Arango que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Peladilles F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Awad Hussain Farsi quasi aconsegueix empatar per Peladilles al minut 21, però Fabrizio Casali va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Gregor Klopfer va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.
  • 263 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): En Hugo Freitas va encarar al porter al 51, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 263 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Umur Kurban sol davant la porteria al minut 54, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 262 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62 Juan Trotta va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Fabrizio Casali va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 218 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner peinado): Umur Kurban hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Awad Hussain Farsi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 65 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Juan Trotta va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 15 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Umur Kurban no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.
  • 305 Minuto 50 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Julián Pradas no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.