Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pedra Mamoa (486755) - jairo (308307) » 273338654: T30/J4/VI

Liga 273338654 Información oficial sobre el partido 273338654 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VI.507 (14825)

Pedra Mamoa Alineación oficial del equipo 'Pedra Mamoa' en el partido 2 - 0 Klaatu Barada Nikto Alineación oficial del equipo 'Klaatu Barada Nikto' en el partido
Nicolau Hortoneda (16') 1 - 0
Ferry Garben (26') 2 - 0
Pedra Mamoa Alineación oficial del equipo 'Pedra Mamoa' en el partido 2 - 0 Klaatu Barada Nikto Alineación oficial del equipo 'Klaatu Barada Nikto' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pedra Mamoa Alineación oficial del equipo 'Pedra Mamoa' en el partido 3 - 0 Klaatu Barada Nikto Alineación oficial del equipo 'Klaatu Barada Nikto' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pedra Mamoa

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Pedra va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 16 Nicolau Hortoneda va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 26 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Ferry Garben es va introduir dins la defensa central al minut 26, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Pedra va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 11 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Isaak Breunig ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 38 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Finco Hilkhuijsen va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Emeterio Gálvez rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Luigi Canegallo va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 67 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Nicolas Bourgeois al minut 67 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ferry Garben va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Nicolau Hortoneda de Pedra la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 36 (Lesión): Edu Negrão va sortir coix del terreny de joc, substituït per Emeterio Gálvez. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 090 Minuto 40 (Tirita): Al minut 40 de partit, el jugador Paulo Jorge Esteves de Pedra es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Klaatu Barada Nikto

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 10 (Ocasión por la derecha): Klaatu va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Wilson Capixaba va desviar el xut final de Vincent Gaulard després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 253 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Klaatu van seguir progressant per la banda dreta. Vincent Gaulard va tenir la seva oportunitat al minut 72, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Carlos Morilla de Klaatu amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Eric Hätzel.