Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castelldefels (47586) - Rapid Bebenduzcos (310254) » 273331542: T30/J4/VI

Liga 273331542 Información oficial sobre el partido 273331542 en Hattrick

15.05.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 4 / VI.380 (14698)

Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 1 - 1 Rapid Bebenduzcos Alineación oficial del equipo 'Rapid Bebenduzcos ' en el partido
José Manuel Zayas (13') 1 - 0
1 - 1 Mieczys?aw Kope? (22')
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 1 - 1 Rapid Bebenduzcos Alineación oficial del equipo 'Rapid Bebenduzcos ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Castelldefels Alineación oficial del equipo 'Castelldefels' en el partido 1 - 0 Rapid Bebenduzcos Alineación oficial del equipo 'Rapid Bebenduzcos ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelldefels

Goles Goles

  • 124 Minuto 13 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 13 l'àrbitre va xiular un penal transformat per José Manuel Zayas. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Hermes Betanzos al minut 17 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Pedro Uriarte va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 222 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 47 per blocar una centrada d'en Antoni Guardiola va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Castelldefels.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castelldefels, l'equip va recuperar la pilota al minut 74 i va contraatacar. En Adrian Socaciu va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Antoni Guardiola es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 72 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Antoni Guardiola de Castelldefels va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 2 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Jean-Baptiste Dusautoir probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.

Rapid Bebenduzcos

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Bebenduzcos el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Mieczysław Kopeć va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 1!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 18 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Bebenduzcos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Germano Tamburrini, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 236 Minuto 56 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Oscar Washington Van Tuyne no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Ryszard Eich estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 271 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Bebenduzcos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 71, quan Mieczysław Kopeć va quedar-se sol davant el porter Alejandro Inzaurdiaga, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Germano Tamburrini de Bebenduzcos es va emportar una amonestació al minut 68 per provocar un rival.