Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wasabi SAD (487953) - Mostoleños (775800) » 273291297: T30/J9/II

Liga 273291297 Información oficial sobre el partido 273291297 en Hattrick

19.06.2010 14:00:00
Liga: Temporada 30 / Jornada 9 / II.1 (3404)

Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 1 - 0 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
Ignacio Cerqueiro (59') 1 - 0
Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 1 - 0 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Bolichero Alineación oficial del equipo 'Atletico Bolichero' en el partido 2 - 0 Mostoleños Alineación oficial del equipo 'Mostoleños' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Bolichero

Goles Goles

  • 121 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 els aficionats van embogir quan en Ignacio Cerqueiro va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Bolichero.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a Bolichero per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Henrik Ingemarsson, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Henrik Ingemarsson es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 285 Minuto 58 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Mostoleños. La jugada d'estratègia del Bolichero per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Jasper Forbes va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): L'àrbitre va assenyalar una falta per l'equip local. Mentre varis jugadors protestaven amb cara de pocs amics, en Henrik Ingemarsson, que era més viu que la tinya, va xutar ràpidament a porteria però la pilota va anar a parar al pal.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 3 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Jasper Forbes se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 57 (Evento clima: sol, K.O. rápido): Amb tants graus de temperatura era difícil poder mantenir el ritme durant tot el partit, i en Henrik Ingemarsson ho va acusar amb les seves cavalcades habituals.

Mostoleños

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Mostoleños que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Daniel Nitulescu, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Carlos Miguel Silvestre va marcar al minut 30 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 54 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Mostoleños, l'equip va recuperar la pilota al minut 54 i va contraatacar. En Íñigo Bárcena va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 286 Minuto 66 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 66, un contraatac del Mostoleños no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Carlos Miguel Silvestre perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.