Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

REST. MADRAZO (1589357) - EconomicasPI (121739) » 266384243: T29/R2

Copa 266384243 Información oficial sobre el partido 266384243 en Hattrick

06.01.2010 12:15:00
Copa: Temporada 29 / Ronda 2

Atletico Blanquiverde Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiverde' en el partido 1 - 4 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletico Blanquiverde Alineación oficial del equipo 'Atletico Blanquiverde' en el partido 0 - 2 EconomicasPI Alineación oficial del equipo 'EconomicasPI' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletico Blanquiverde

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el Atblanver va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Carl Henrik Clifford, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 62 (Ocasión de contra por el centro): En Jesuíno Soledade va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 67 (Ocasión de contra por la derecha): Armin Blase va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Atblanver que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, İzak Pırıltı de Atblanver va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

EconomicasPI

Goles Goles

  • 172 Minuto 16 (Gol por la izquierda): EconomicasPI va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 16. Václav Šmejkal va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 115 Minuto 36 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Nuri Al-Nasser era molt més ràpid que el defensa David Abejaro. Al minut 36, el jugador de EconomicasPI va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 0 - 2.
  • 181 Minuto 48 (Gol por el centro): Bronisław Durski de EconomicasPI va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 48. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 185 Minuto 59 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del EconomicasPI van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Michelangelo Turco va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 4 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Václav Šmejkal al minut 44, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 61 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Benjamín Galarce. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Michelangelo Turco de EconomicasPI va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Després de 42 minuts jugats, Barkın Baturay es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Michelangelo Turco.