Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Woxter Clasicos (796148) - Sam Podestar (434824) » 257621207: T29/J3/X

Liga 257621207 Información oficial sobre el partido 257621207 en Hattrick

16.01.2010 14:25:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 3 / X.3174 (181741)

Rubenia FC Alineación oficial del equipo 'Rubenia FC' en el partido 3 - 3 SDPonferradina1 Alineación oficial del equipo 'SDPonferradina1' en el partido
Manuel Camero (32') 1 - 0
Thoralf Vajda (33') 2 - 0
Thoralf Vajda (36') 3 - 0
3 - 1 Pasqual Claris (42')
3 - 2 Mauro Serradell (55')
3 - 3 Oriol Campí (66')
Rubenia FC Alineación oficial del equipo 'Rubenia FC' en el partido 3 - 3 SDPonferradina1 Alineación oficial del equipo 'SDPonferradina1' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rubenia FC Alineación oficial del equipo 'Rubenia FC' en el partido 3 - 0 SDPonferradina1 Alineación oficial del equipo 'SDPonferradina1' en el partido
Tiene un resultado normal 2.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rubenia FC

Goles Goles

  • 123 Minuto 32 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 32 gràcies a la jugada de Manuel Camero, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 185 Minuto 33 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 33 minuts, el tirador de faltes del Rubenia va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Thoralf Vajda, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 138 Minuto 36 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Giuseppe Tomba arribés a peus de Thoralf Vajda, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Rubenia el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): En Thoralf Vajda es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 232 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, Manuel Camero gairebé va marcar per a Rubenia des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 54 (Ocasión por la derecha): El jugador local Giuseppe Tomba per poc que no incrementa el marcador al minut 54. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Paulino Sierra va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 221 Minuto 84 (Ocasión por el centro): En Giuseppe Tomba del Rubenia ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Thoralf Vajda! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Giuseppe Tomba de Rubenia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Manolo Illera de Rubenia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

SDPonferradina1

Goles Goles

  • 153 Minuto 42 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, SDPonferradina1 seguien lluitant fins al final. Al minut 42, fruit d'aquests esforços, Pasqual Claris va marcar el 3 - 1 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 186 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Un bon contraatac de SDPonferradina1 va ser aturat amb una agafada de samarreta. En una falta de recursos ofensius evidents, van enviar una pilota a l'olla que, degut a una relliscada inoportuna, va poder ser rematada sense problemes a gol per en Mauro Serradell.
  • 118 Minuto 66 (Gol evento especial córner peinado): SDPonferradina1 va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pedro Gil, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Oriol Campí que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 40 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el SDPonferradina1 sortien al contraatac. La falta llançada per Jurgen Hockel va sortir força alta sense massa perill.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 65 (Lesión): SDPonferradina1 es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Pasqual Claris no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Oriol Campí al camp.