Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steaua de Bouças (1372638) - Cuito CF (993063) » 257602074: T29/J8/X

Liga 257602074 Información oficial sobre el partido 257602074 en Hattrick

20.02.2010 14:20:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 8 / X.2832 (171159)

Steaua de Bouças Alineación oficial del equipo 'Steaua de Bouças' en el partido 0 - 2 Pandemias Alineación oficial del equipo 'Pandemias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Steaua de Bouças Alineación oficial del equipo 'Steaua de Bouças' en el partido 0 - 2 Pandemias Alineación oficial del equipo 'Pandemias' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.71Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steaua de Bouças

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 5 (Ocasión por el centro): En Cristian Monferrato del Steaua ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 69 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Alex Gustafsson.

Pandemias

Goles Goles

  • 170 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 l'àrbitre va xiular una falta escorada a la dreta del porter. En Danny Runcie va centrar la pilota, però ningú la va poder rematar, cosa que va despistar al porter que no va poder fer res per evitar el 0 - 1.
  • 184 Minuto 54 (Gol de penalti): Passaven 54 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Danny Runcie va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Robert Pujol va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 272 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Pandemias que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Danny Runcie, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Pandemias van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Kenny Ulens va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 281 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Daniel Rueda va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Răzvan Neagu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 70, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 284 Minuto 71 (Ocasión de penalti): Danny Runcie de Pandemias va fallar un penal al minut 71, cosa que va animar d'allò més als seguidors locals, que començaven a estar una mica mosquejats.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Robert Pujol de Pandemias es va guanyar la targeta groga merescudament.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 34 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Danny Runcie, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.