Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

valter (30958) - GURZBO'S TEAM (1456729) » 257520785: T29/J1/X

Liga 257520785 Información oficial sobre el partido 257520785 en Hattrick

02.01.2010 14:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 1 / X.1381 (166636)

Los Principes del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Principes del Balón' en el partido 1 - 7 GURZBO'S TEAM Alineación oficial del equipo 'GURZBO'S TEAM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Los Principes del Balón Alineación oficial del equipo 'Los Principes del Balón' en el partido 1 - 6 GURZBO'S TEAM Alineación oficial del equipo 'GURZBO'S TEAM' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 6.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Principes del Balón

Goles Goles

  • 105 Minuto 12 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Fabián Pontedeume va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Miguel Arobes va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Principes posava el marcador 1 a 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro Casla es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

GURZBO'S TEAM

Goles Goles

  • 137 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Jesús Robledillo va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 11 de joc. Ramon Muntz es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 0 - 1. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 173 Minuto 21 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 21, quan José Guilleuma va posar els visitants GURZBOS per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 181 Minuto 35 (Gol por el centro): Daniel Churruca va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 35, i va fer pujar el 1 - 3 per a GURZBOS.
  • 181 Minuto 67 (Gol por el centro): Francesc Barrera de GURZBOS va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 4 al minut 67. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 184 Minuto 88 (Gol de penalti): Passaven 88 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Gregorio Alvir va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".
  • 181 Minuto 88 (Gol por el centro): Al minut 88, Francesc Barrera va augmentar l'avantatge de GURZBOS a 1 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 183 Minuto 88 (Gol por la derecha): Al 88 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a GURZBOS augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gregorio Alvir es rifés el porter i marqués el 1 - 7.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Daniel Churruca de GURZBOS, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 4, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 19, quan en Ignacio López Martí va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 280 Minuto 30 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 30 per Gregorio Alvir va anar a parar a la creueta.
  • 281 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Al minut 86 de partit, Gerulf Cikursch va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.