Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

efece F.C (1367827) - SIN DINERO (121333) » 257325915: T29/J5/VIII

Liga 257325915 Información oficial sobre el partido 257325915 en Hattrick

30.01.2010 15:15:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VIII.1997 (179540)

meshuggah Alineación oficial del equipo 'meshuggah' en el partido 1 - 1 Los amiguitos de Don Pinpón. Alineación oficial del equipo 'Los amiguitos de Don Pinpón.' en el partido
José Miguel Renteria (5') 1 - 0
1 - 1 Roderick Offerman (80')
meshuggah Alineación oficial del equipo 'meshuggah' en el partido 1 - 1 Los amiguitos de Don Pinpón. Alineación oficial del equipo 'Los amiguitos de Don Pinpón.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
meshuggah Alineación oficial del equipo 'meshuggah' en el partido 2 - 0 Los amiguitos de Don Pinpón. Alineación oficial del equipo 'Los amiguitos de Don Pinpón.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,5 % 0,1 % 3,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

meshuggah

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar José Miguel Renteria, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del meshuggah se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 82 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Samuel Holvia no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Dean Marichal estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): José Miguel Renteria de meshuggah va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 70 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 70 de partit, quan un jugador de meshuggah, en Joey Ohara, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 60 (Evento clima: sol, K.O. potente): Andrei Popescu estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

Los amiguitos de Don Pinpón.

Goles Goles

  • 163 Minuto 80 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 80. L'anotador per amiguitos va ser Roderick Offerman, que així va deixar el marcador en 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): En Roderick Offerman va encarar al porter al 30, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): amiguitos va estar a punt d'empatar al 33 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de José María Marín Alonso que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 271 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Roderick Offerman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 88 (Ocasión por el centro): amiguitos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 88, quan Pedro Candal va quedar-se sol davant el porter Walo Cannigia, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Pierre-Alexandre Berger de amiguitos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.