Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

prawns (1435102) - Naranjo City (1368306) » 257190899: T29/J5/VII

Liga 257190899 Información oficial sobre el partido 257190899 en Hattrick

30.01.2010 15:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / VII.610 (38646)

prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido 1 - 6 Ensanche FC Alineación oficial del equipo 'Ensanche FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
prawns Alineación oficial del equipo 'prawns' en el partido 3 - 0 Ensanche FC Alineación oficial del equipo 'Ensanche FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

prawns

Goles Goles

  • 102 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Als 78 minuts, una gran jugada per l'esquerra de prawns va acabar amb la pilota als peus de Amadeusz Foit que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Sérgio Salgado no va entrar per centímetres.
  • 201 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Amadeusz Foit no s'ho podia creure.
  • 239 Minuto 70 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ville Viherkoski va marxar de Omar Mrabet en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de prawns van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 202 Minuto 88 (Ocasión por la izquierda): Passaven 88 minuts quan Pedro Timón des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Gonzalo Aunes Melchor de prawns la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 7 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Renato Ciocci va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Lou Impey.

Ensanche FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 3 (Gol evento especial córner peinado): En Sander Wijma entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Ensanche, un peu providencial d'en Gunnar Bertram va situar el 0-1 al panell digital.
  • 181 Minuto 3 (Gol por el centro): Gunnar Bertram va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 3, i va fer pujar el 0 - 2 per a Ensanche.
  • 183 Minuto 12 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 12, Ensanche va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Patrick Jungfernheide.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Al 15 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ensanche augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Omar Mrabet es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 180 Minuto 16 (Gol de falta): Passaven 16 minuts quan en Giovanni Tamburini va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 5.
  • 182 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Antoni Monell va aprofitar un error defensiu al minut 85, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 1 - 6 al marcador per a Ensanche.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 13 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Un esprint de Antoni Monell quasi acaba en gol, però la pilota va ser desviada per un defensa quan ja entrava a la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sander Wijma de Ensanche va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antoni Monell.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Ensanche Camillo Pancrazi va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Marcel Tauernitz va entrar en el seu lloc.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 86 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): No va ser un partit per als jugadors ràpids, cosa que va afectar especialment a Goran Vukomanov.