Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C Heyko (311819) - Monarita F.C. (778227) » 257092311: T29/J14/V

Liga 257092311 Información oficial sobre el partido 257092311 en Hattrick

03.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / V.129 (5642)

for the power of the twilight Alineación oficial del equipo 'for the power of the twilight' en el partido 3 - 1 Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido
Darío Loayza (3') 1 - 0
Gaspare Mallone (13') 2 - 0
Darío Loayza (47') 3 - 0
3 - 1 Jesús Llaneras (57')
for the power of the twilight Alineación oficial del equipo 'for the power of the twilight' en el partido 3 - 1 Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
for the power of the twilight Alineación oficial del equipo 'for the power of the twilight' en el partido 2 - 0 Turra Mítica C.F. Alineación oficial del equipo 'Turra Mítica C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

for the power of the twilight

Goles Goles

  • 123 Minuto 3 (Gol por la derecha): twilight s'avançava al marcador al minut 3, després d'un rebot que va caçar en Darío Loayza per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 119 Minuto 13 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip twilight va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Gaspare Mallone va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 2 - 0.
  • 133 Minuto 47 (Gol por la derecha): twilight va aconseguir el 3 - 0 quan Darío Loayza va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): twilight va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jordi Rebull va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Eufemio Giménez Reyna.
  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Stanisław Sęk. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 219 Minuto 64 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a twilight va estar a punt d'arribar en un córner. En Gaspare Mallone va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.

Turra Mítica C.F.

Goles Goles

  • 140 Minuto 57 (Gol de contra de falta): Mítica va dur a terme un magnífic contraatac que només van poder frenar amb una falta. Jesús Llaneras la va transformar en el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): En Marian Dinu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Marian Dinu de Mítica va abandonar el terreny de joc després de 82 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jhonny Borgharts va entrar en el seu lloc.