Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ericoscarbarça c.f. (312177) - barsacampeon (778459) » 257082449: T29/J13/IV

Liga 257082449 Información oficial sobre el partido 257082449 en Hattrick

27.03.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 13 / IV.17 (3440)

Vivalbierzo Alineación oficial del equipo 'Vivalbierzo' en el partido 3 - 3 barsacampeon Alineación oficial del equipo 'barsacampeon' en el partido
Teemu Korkeamäki (22') 1 - 0
Wong Tse Sze (24') 2 - 0
Héctor Barrera Rodríguez (26') 3 - 0
3 - 1 Miguel Izurieta (32')
3 - 2 José María Torrecilla (35')
3 - 3 Cristòfol Chaperón (57')
Vivalbierzo Alineación oficial del equipo 'Vivalbierzo' en el partido 3 - 3 barsacampeon Alineación oficial del equipo 'barsacampeon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Vivalbierzo Alineación oficial del equipo 'Vivalbierzo' en el partido 5 - 2 barsacampeon Alineación oficial del equipo 'barsacampeon' en el partido
Tiene mala suerte 4.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Vivalbierzo

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Vivalbierzo va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Pablo Pascual, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Teemu Korkeamäki que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 132 Minuto 24 (Gol por la izquierda): En Wong Tse Sze de Vivalbierzo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): El 3 - 0 va pujar al marcador quan Vivalbierzo va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Héctor Barrera Rodríguez des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): El jugador local Eloi Landeiro per poc que no incrementa el marcador al minut 31. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Joan Carles Cassella va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 223 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Vivalbierzo va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Teemu Korkeamäki en un 1 contra 1 amb el porter Joan Carles Cassella, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 77 (Lesión): El jugador de Vivalbierzo Pablo Pascual va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Leif Söhnlein va entrar en el seu lloc.

barsacampeon

Goles Goles

  • 154 Minuto 32 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Miguel Izurieta. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".
  • 151 Minuto 35 (Gol por el centro): Un mica després, José María Torrecilla de barsacampeon va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 161 Minuto 57 (Gol por el centro): Al minut 57 en Cristòfol Chaperón va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 17 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): En Ingemar Pettersson, fent gala de la seva experiència contrastada, es va quedar darrere del porter per robar-li la pilota si la deixava sobre la gespa per xutar. Quan el porter ho estava a punt de fer, el públic va començar a murmurar i el porter se'n va adonar.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 53 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Knud Hjortnæs va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Franciszek Kornas de barsacampeon amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Passats 86 minuts de joc, en Cristòfol Chaperón de barsacampeon va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 78 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Miguel Caño va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.