Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.D. Peaso (489142) - Masacre F.C. (313534) » 257082250: T29/J5/IV

Liga 257082250 Información oficial sobre el partido 257082250 en Hattrick

30.01.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 5 / IV.14 (3437)

U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 1 The owl Alineación oficial del equipo 'The owl' en el partido
0 - 1 Ivo Krbavac (2')
Gigi Anghel (13') 1 - 1
Travis Bale (73') 2 - 1
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 2 - 1 The owl Alineación oficial del equipo 'The owl' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U.D. Peaso Alineación oficial del equipo 'U.D. Peaso' en el partido 4 - 0 The owl Alineación oficial del equipo 'The owl' en el partido
Tiene mala suerte 3.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Peaso

Goles Goles

  • 111 Minuto 13 (Gol por el centro): Amb un xut des de la frontal de l'àrea al minut 13, Gigi Anghel de Peaso empatava el partit: 1 - 1.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del The. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Travis Bale la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Peaso es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 2 - 1 arribava al minut 73.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Víctor Encinas! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Paulo Romaní va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 33 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Francisco Corral va estar a punt d'avançar els locals al minut 33 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a Peaso per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Gigi Anghel, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 65 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Paulo Romaní va estar a punt d'acabar en gol al minut 65, però el porter visitant Filippo Peroni va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El Peaso ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Encinas, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 53 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Víctor Encinas es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 85 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Víctor Encinas de Peaso va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 82 (Lesión leve): Peaso va fer una substitució al minut 82. Felipe Alonso va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Renato Formica.

The owl

Goles Goles

  • 172 Minuto 2 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de The va ser finalitzada des de l'esquerra per Ivo Krbavac al minut 2. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 25 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Els companys de Sebastián Hurmenta van haver de treure-li les castanyes del foc ja que aquest va voler driblar en Raúl García a dins de la seva pròpia àrea. Com que va perdre la pilota, els companys van haver de córrer per esmenar l'error i robar la pilota un altre cop.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): En Víctor Fidalgo ocupà el lloc d'en Joop Gemser al 21 minuts, dos minuts després que el jugador de The quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.