Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Ambasaguas de Cabrera (489841) - Sporting de xixon (439285) » 257080579: T29/J7/II

Liga 257080579 Información oficial sobre el partido 257080579 en Hattrick

13.02.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 7 / II.4 (3407)

CSKA Limotxo Alineación oficial del equipo 'CSKA Limotxo' en el partido 1 - 1 Jugones con webones Alineación oficial del equipo 'Jugones con webones' en el partido
Jordi Jover (5') 1 - 0
1 - 1 Sergio Cobo (78')
CSKA Limotxo Alineación oficial del equipo 'CSKA Limotxo' en el partido 1 - 1 Jugones con webones Alineación oficial del equipo 'Jugones con webones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CSKA Limotxo Alineación oficial del equipo 'CSKA Limotxo' en el partido 1 - 3 Jugones con webones Alineación oficial del equipo 'Jugones con webones' en el partido
Tiene un resultado normal 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,5 % 0,4 % 91,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CSKA Limotxo

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Limotxo va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 5 Jordi Jover va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 3 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 3, tothom va saber perquè en Juan Carlos Díez era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 231 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Fernández. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 73 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Miguel Fernández, en lloc de córrer, relliscava.
  • 301 Minuto 85 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Ramiro Arrieta, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 88 (Evento clima: lluvia, OK potente): El terreny de joc estava molt moll, però Fernando Roca Paradís estava fent un bon partit.

Jugones con webones

Goles Goles

  • 161 Minuto 78 (Gol por el centro): Als 78 minuts de partit, Sergio Cobo de Jugones va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 7 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Jugones va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Fernando Merodio va sortir per sobre el travesser.
  • 261 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En Pedro Rafael Baliña al minut 25 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.
  • 263 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): El Jugones creava perill des de la dreta al minut 26, però en Luis Isla, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jaume Ardite desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 271 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Xilberte Alxén que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 89 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Fernando Merodio ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.