Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MEMBRILLO fc (487286) - frintini's team (122891) » 257080552: T29/J14/II

Liga 257080552 Información oficial sobre el partido 257080552 en Hattrick

03.04.2010 14:00:00
Liga: Temporada 29 / Jornada 14 / II.3 (3406)

MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 0 - 4 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
0 - 1 Marco Carraro (13')
0 - 2 Ermegildo Langlois (30')
0 - 3 Marco Carraro (84')
0 - 4 Ermegildo Langlois (87')
MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 0 - 4 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MEMBRILLO fc Alineación oficial del equipo 'MEMBRILLO fc' en el partido 2 - 1 frintini's team Alineación oficial del equipo 'frintini's team' en el partido
Tiene mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,7 % 34,8 % 28,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MEMBRILLO fc

Goles Goles

  • 109 Minuto 84 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Juan Luis Roura Gómez es va complicar la vida al minut 84 intentant esquivar Marco Carraro en comptes de refusar amb un xut llarg. Al final, el jugador del frintinis, va robar-li la pilota i va marcar el 0 - 3 davant la inútil estirada del porter. En aquell moment, uns corbs que sobrevolaven l'estadi grallaven "Babau! Babau!"

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 25 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Juan Luis Roura Gómez de MEMBRILLO va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Vítor Sampaio que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 201 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Juan Plaza no s'ho podia creure.
  • 202 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): MEMBRILLO va fer un xut impressionant des de l'esquerra al minut 81 que Antonio Andreani no va poder aturar, però l'esfèric va topar amb el pal dret i va sortir a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ignasi Viladoms de MEMBRILLO la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 83 (Lesión leve): Després de 83 minuts jugats, Pepe Béiztegui es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Juan José Sastre Martin.

frintini's team

Goles Goles

  • 185 Minuto 13 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del frintinis van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Marco Carraro va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, frintinis va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Ermegildo Langlois.
  • 181 Minuto 87 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Ermegildo Langlois de frintinis l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 87 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marco Carraro. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Ermegildo Langlois després de 38 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Pepe Béiztegui va poder desviar-lo a córner.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 16 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): En Vasil Takov va jugar per sota del seu nivell habitual ja que l'aigua i el fang que hi havia al terreny de joc no li permetien mostrar el seu millor nivell de joc.